Kapper Berkel & Rodenrijs

Monroe’s Lounge Berkel & Rodenrijs

monroes-models
Onze expertise

Kleur &
kniptechnieken

Onze team beheerst de nieuwste kleur en kniptechnieken voor dames en heren.

We zijn op de hoogte van alle haartrends die op de internationale catwalk domineren. Londen is een belangrijke bron van inspiratie, maar ook internationale magazines met technieken van toonaangevende haarkunstenaars.

Maak een afspraak

Monroe’s Lounge Berkel & Rodenrijs
Esdoornlaan 7
2651 RC Berkel & Rodenrijs

esdoornlaan@monroes.nl
010 – 511 74 45

Zondag 
 Gesloten
Maandag 
 Gesloten
Dinsdag 
 09:00 - 17:30u
Woensdag 
 Gesloten
Donderdag 
 09:00 - 17:30u
Vrijdag 
 08:30 - 17:30u
Zaterdag 
 08:00 - 13:30u

Monroe’s Lounge Berkel & Rodenrijs

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevind zich in Berkel & Rodenrijs. De kapsalon is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer.  Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de overkant van de kapsalon. Monroe’s Lounge Berkel & Rodenrijs heeft ruime openingstijden.  Je kunt vooraf gemakkelijk een online afspraak maken maar je kan ook binnenlopen zonder afspraak.

Onze haarstylisten en kleurexperts  beheersen de nieuwste kleur en kniptechnieken voor dames en heren.  De technieken van het team blijven altijd up-to-date dankzij voortdurende trainingen in de nieuwste kniptechnieken en de laatste trends. Ook maakt Monroe’s Lounge Berkel & Rodenrijs gebruikt van toonaangevende en professionele haarproducten zoals: Authentic Beauty Concept, Schwarzkopf en Moroccanoil. De expertise van ons en en het gebruik van de beste producten zorgen samen voor een resultaat waar jij altijd blij van wordt.

Ervaar zélf het Monroe’s gevoel en verwen jezelf én je haar.

Ervaringen

red-stars-5

Gemiddeld 4,7 sterren
65+ echte ervaringen

Julia van der Hoeven

Google Review

Monroe's Lounge is voor mij niet alleen een kapper, maar ook een plek waar je komt en het gezellig hebt. De kwaliteit is goed voor de prijs die je betaalt. Ik heb daar aleedere kleuren laten verven en veel verschillende kapsels laten knippen en elke keer weer loop ik meer dan tevreden de winkel uit.

Marja Veenendaal

Google Review

Great hair salon, great service, great stylists. Listen very well to what you want and then realize this in a professional manner. Great atmosphere as well. I will certainly return here.

Lex Koudstaal

Google Review

Een prettige zaak, waar klant nog koning is en waar het personeel bijzonder vriendelijk en vakbekwaam is.

Natty Athichayahiran

Google Review

Very good job! I ve been here for donate my hair, They did not charge me anything ! That is very surprise .Staff was very friendly and good advice. Recommended

Amy Van den Burg

Google Review

Al sinds ik klein ben kom ik bij Lilian voor mijn haar en nog steeds reis ik er iedere keer weer voor af naar Zwijndrecht. De salon is mooi, schoon en gezellig en ik zie alleen maar tevreden mensen met mooi haar weer weggaan!

monroes-products
Onze merken

De beste
haarproducten

Met een uitgebalanceerd productenpakket, innoverende haartechnieken en trendy make-up, weten wij klanten blijvend te inspireren en te motiveren. De technieken van onze medewerkers blijven altijd up-to-date- dankzij voortdurende investeringen in de nieuwste kniptechnieken en de laatste trends. Onze salons staan voor het leveren van kwaliteit gemixt met creativiteit.  

Ervaar zélf het Monroe’s gevoel en verwen jezelf én je haar.

logo-maroccanoil
logo-abc
logo-swartzkopf
logo-STMNT
Een bewuste keuze

COMPLETE
VEGAN
EXPERIENCE

Veganisme is niet alleen maar een dieet, het is een zeer bewuste keuze; een manier van leven. Kies je voor deze levensstijl, dan is het vanaf nu ook mogelijk om uw haar vegan te behandelen bij Monroe’s Lounge.

Wij werken met twee merken die wij kunnen gebruiken voor uw veganistische levensstijl: Authentic Beauty Concept (voor verzorging en styling) en TBH (voor haarkleuringen).

vegan-abc
monroes-logo-white@2x

Social

Contact

Office Monroe's Lounge
Weg & Land 33K
2661 DC Bergschenhoek